Listen over crypto exchanges

Listen over crypto exchanges

Når man handler cryptocurrencies er det uhyre vigtigt at være meget selektiv med hvilke børser man handler på. Årsagen findes i, at langt størstedelen af børserne ikke endnu er reguleret af myndigheder. Fordi de ikke er reguleret af nogen myndigheder er de i princippet selvregulerende, hvilket vil sige de ikke skal efterleve nogle formelle krav omkring sikkerhed, manipulation og andet udstukket af regeringen.
For at give et overblik over hvilke forskellige exhcanges der kan handles på har vi lavet denne artikel som vi forsøger at holde opdateret. Artiklen indeholder alle de exchanges vi selv benytter og ønsker at anbefale til andre.

 

De nemme og hurtige

Til Bitcoin og andre largecap coins

Coinbase
Coinbase er underlagt de finansielle myndigheder i USA og agerer efter et højt niveau af compliance. Man kan med andre godt forvente, at der her er temmelig godt styr på tingene. Coinbase er glimrende at handle de store mest livkide coins på spot og har den fordel, at man kan betale direkte med sit kreditkort.

Kraken
Kraken er et glimrende sted, hvor man kan købe BTC og flere altcoins parret mod både USD og EUR. Dette giver muligheder for også at kunne lave valuta-spekulation samtidig med at man også kan handle margin på sitet. Deres user-interface kan være lidt svært at vænne sig til, men med lidt tilvænning er Kraken en rigtig god exchange.

Bitstamp
Bitstamp er en af de helt gamle exchanges som har udmærket sig ved at tage den sikre vej fremad. De er fuld reguleret og har generelt ikke særlig mange markeder man kan handle. Til gengæld tilbyder de både USD og EUR markeder for deres udvalg af coins.

 

Den profesionelle og største

Store volume og mange coins

Bitfinex
Bitfinex har flere gange tidligere været i vælten. Både fordi de i 2016 var udsat for et større hacker-angreb, men også sidenhen i forbindelse med deres udstedelse af deres stablecoin Tether. Alligevel befinder Bitfinex sig på vores liste, da vi anser dem for at være en af de mere professionelle i branchen. høj volume i largecap coin som Bitcoin og ETH.

 

Handel med Futures

Her kan der handles futures kontrakter med høj leverage

Bitmex
Bitmex er the-place-to-be, hvis man er på udkig efter høj margin og god likviditet på flere forskellige finansielle produkter. Vi anbefaler BitMEX, men giver anbefalingen med det aber dabei, at BitMEX p.t. ikke laver nogen form for KYC for deres kunder. Dvs. man kan signe-up til deres platform kun vha. et username og et password. Dette udgør potentielt en udfordring på sigt, idet flere nationers finansmyndigheder ikke ser mildt på den slags. Primært Bitcoin handel.

 

Alle de små altcoins

Her kan alle coins handles, både med stor og lav volume.

Poloniex
Før 2017 var Poloniex absolut den exchange med størst volumen. Desværre har de sidenhen ikke formået at følge helt med tiden. Der er dog stadig et rigtig stort udvalg af forskellige altcoins som kan købes både som spot eller med margin.

Bittrex
Bittrex har siden Poloniex begyndte at gå lidt i forfald overtaget som vores primære sted at købe altcoins. Selve interfacet på børsen er rædselsfuldt. Men hvad gør man ikke for at finde sin yndlings $hitcoin?

Binance
Binance er den exchange som på kortest tid har formået at vokse hurtigst. Dette i sig selv er grunden til, at vi giver en delvis anbefaling, idet den endnu ikke har formået at bestå “tidens test”. Til gengæld findes der et væld af markeder på Binance med rigtig god volume.

 

Hvis du vil se mere om hvordan vi handler så kan du trykke lige her

 

Disclaimer
Denne side indeholder affiliate-links. Ved brug af disse links er du altid stillet ligeså godt som hvis du gik til udbyderen udenom affiliate-linket. Ved nogle links kan der forekomme en bonus for brugeren. Mentor Group ApS vil aldrig promovere produkter eller services vi ikke selv benytter.

Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD