Markedsopdatering d. 03-09-2018 med Ulrik

Efter at have testet prisniveauet for februar-2018 for tredje gang uden at “bryde igennem” har det tekniske landskab udspillet sig med et set-up for en daily uptrend (turkis/cyan markering på chartet).

 

BTCUSD daily uptrend

Efter at have ramt vores target på ~$7250 forud for tidsperioden står denne uptrend dog til at time ud i dag, hvorfor det ikke vil være overaskende, hvis vi i de kommende dage vil opleve prisfald. Dette harmonerer glimrende med, at vi for indeværende daily uptrend har nået et niveau, hvor sælgere på den ugentlige time frame kunne finde på at melde sig på banen (see rød zone på chartet nedenfor).

 

BTCUSD in a Daily uptrend

 

På fundamental-siden, er der ikke noget nyt under solen. August bød efter afgørelse fra SEC omkring etableringen af en bitcoin-baseret ETF på et negativt udfald. På denne baggrund kan vi med rette spekulere i et lignende udfald finder sted d. 30. september, hvor en lignende afgørelse skal træffes.

Play

Jeg vil monitorere udviklingen her omkring time-out af den daglige uptrend. Med lidt held vil det være muligt at finde et godt set-up til short-siden.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD