Markedsopdatering d. 06-08-2018 med Ulrik

Generelt
Efter at have testet de lave prissætninger som var gældende for $BTCUSD tilbage i februar, skrev jeg i juli måned, at der var god mulighed for et positivt swing opad for bitcoin inden et fortsat bearmarked vil udspille sig. Denne forudsigelse materialiserede sig efterfølgende i takt med nyhederne omkring en bitcoin ETF gav damp til bulls om at et nyt bullmarked kunne være indledt.

Nu hvor vi ved, at ETF-afgørelsen ikke udspillede sig positivt, ser det ud til at prisen for dette swing muligvis kan have toppet omkring $8500. Jeg har derfor re-balanceret min portefølje til lige p.t. at indeholde 60% BTC samt 40% USD. Fordi jeg forventer en fortsat stagnering i prisudviklingen ejer jeg p.t. ingen altcoins og vil forsøge at sælge/hedge en yderligere andel af mine BTC såfremt prisen laver pullback til (ideelt set) $7500-området.

Teknisk
Fra et teknisk perspektiv ser det ud til, at $BTCUSD fra den ugentlige timeframe endnu er stærkest på salgssiden. Det opadgående swing fra slutningen af juni måned ser ud til at være blevet annulleret af sidste uges downtrend. Jeg forholder mig derfor stærkest i forhold til den nuværende potentielle ugentlige downtrend. Denne giver os targets nedad mod $4000 indenfor de næste 13 uger. Jeg fokuserer p.t. på det ugentlige billede fordi de mindre timeframes ikke ser ud til at være i kontrol.

Play
Mit ideelle play for denne udvikling vil være at hedge min eksponering eller frasælge store dele af min beholdning ved 50-75% retracement af sidste uges move nedad. Jeg har på nedenstående chart markeret dette med en lille boks.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD