Markedsopdatering Oktober 2018

Bitcoin og Crypto trading markedsopdatering

Bitcoin er i det største konsolideringsmønster vi har set siden 2015. Vi har set den fejle flere gange mod den faldende trendlinie. Men samtidig har Support ved 6.000 Area holdt op hver gang med store opkøb.

Overordnet set er vi stadig i vores ascending triangle formation som mit hoved TA har fortalt i længere tid. Det er i virkeligheden for mig ligemeget om hvad vi kalder denne formation eller om den er præcis, det er tanken bag Det tekniske værktøj der er vigtig og ikke om den er picture perfect udført af marked

Dette er virkelig et tilfælde af en selvopfyldende profeti, hvilket betyder, at når alle ser det samme, presser markedet strammere, indtil der er et break i mønsteret. Break up eller break down.

Sikkerheds er det vigtigste i crypto marked, læs mere om det lige her

Bitcoin Bear case

– Intet har ændret sig med de målte target hvis support brydes fra tidligere charts. Sandsynlighederne favoriserer intet, men det er temmelig tæt på 50/50, hvilket er grunden til, at jeg venter på bekræftelse. Hvis vi bryder $ 6k med volumen, viser den større support-fib-PA ~ $ 4k som det næste store downside-support-område. Jeg vil sandsynligvis ikke foretage nogen ændringer i mine eksisterende langsigtede beholdninger, men kan udnytte en short til offset-drawdowns for at øge mine USD-beholdninger, så jeg kan købe mere i den næste akkumuleringsfase/support-område.

Bitcoin Bull case

– Her kan vi taler om en stor akkumuleringsfaser, jeg er stadig ikke overbevist om, at dette er “The Bottom”, men hvis $ 6k holder og vi bryder $ 6.7/7K modstand, ville det sandsynligvis skabe en “popped stop run” hvor shorts ville dække, og folk ville jagte BO. Personligt ville jeg ikke gå tungt ved at købe det først break, men ville vente på et 1234 mønster og  købe på bekræftelse med fastsat RISK/REWARD.

Alt i alt ikke meget nyt i dette opdate i forhold til de sidste 10 markedsopdateringer, det gælder om at holde snuden i sporet, suge til sig af info og være klar med en plan for et hvert udfald.

 

Hvilket exchanges bruger vi, Du kan se hvilket vi bedste kan lide lige her

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD