Markedsopdatering oktober 2017 med Jacob

Markedsopdatering Oktober

Crypto-industrien ser ud til at være renden til “mass adoption” dvs. vi lige nu måske ser starten på hr. og fru Danmark (verden) blive interesseret i hvad vi kan
. I modsætning til det parabolske marked i 2013 har det nuværende bitcoin bull run varet meget længere. Årsagen er hovedsageligt på grund af bedre likviditet, større og nemmere distribution/exchanges og nye penge, der vælte ind i vores lille andedam.

Når man ser på den samlede markedskapitalisering af crypto, ser det ud til, at bitcoin har mistet en stor andel af markedsdominans. Dette skyldes to hovedårsager, Den ene er at Ethereum har vokset sin marketcap til næsten halvdelen af ​​bitcoin, samt den konstante oversvømmelse af nye tokens, der skabes med oppustet marketcap for små shitcoins til følge. Derfor bør man ikke kigge marketcap men også likviditet når man ser på enkelte coins.
Eksempel d.d. NEM token har en marketcap på 2.2 mia $ men omsætter kun for 5.5 mio $ de sidste 24 timer. Dvs. at hvis du sidder med meget mere end 20 btc og smider dem på marked vil du med stor sandsynlighed ødelægge ordrebogen. Så ens tokens er reelt ikke den værdi vær der stå.

Alt, hvad der kræves for at beregne markedsværdien, er prisen multipliceret med udbuddet. Problemet med denne model er, at det ikke tager højde for likviditet. For eksempel; en gruppe skaber 100M tokens, holder 50% for sig selv og frigiver derefter resten til at blive handlet på de åbne markeder. Hvis den sidste handlede pris på symbolet er $ 1, så har den pludselig en markedsdækning på $ 100 mio. I teorien skal gruppen have $ 50M, men de fleste af disse tokens har ikke den nødvendige buy-support, så denne skabte “rigdom” er kun på papir.
Alle Disse nye tokens konkurrerer om samme markedsandel, fordi der kun et vist antal $ i marked. . De fleste altcoins handles mod BTC, og udbuddet af bitcoin er begrænset. But-support på mange tokens har tendens til at være svag og prisen mangler momentum på grund af mindre koncentration på et givet marked.

BTC:

Uanset dominans på papirmarkedet er bitcoin stadig Cryptokongen på grund af dens likviditet og globale netværkseffekt.

Lige nu ser vi en genrejsning fra vores wash-out til 3.000. Vi kan sætte mange patterns, indikatorer og TA på marked. Men dette er faktum, ingen ved hvad der sker. Når jeg igen oge igen snakker om en “Dead-cat” så er der en simpel grund til dette.
En dead-cat har som eneste formål at “snyde” folk til at tro at alm bulltrend er gendannet. dvs. for hver gang jeg ser et skriv eller TA omkring at nu går vi bull og nu er vi brudt ud så tænker jeg, dette er præcis hvordan en dead-cat ser ud. Nu er alle bullish igen også saver den ens støtteben væk.
Dette er ikke en garanti for at dette sker, dette er blot en reminder om at hver gang man ser en “nu er vi tilbage til vores normale trend” så husk på denne.

Husk mulig segwait x2 FUD i november måned – ikke en dårlig ide at overveje mulig bearishness omkring dette i min verden.

—-

Ethereums status er blevet hævet af den nuværende ICO mania, som vi ser. Hvert token salg skaber efterspørgsel efter ETH, som sætter købspress på markederne og ofte låses tokens i ICO projekter. Når det er sagt, er ETH et af de mest likvide altcoinsmarked og innovative Cryptoprojekter i denne lille verden. Hovedproblemet med Ethereums teknologi er, at smarte kontrakter ikke har nogen evner til opdateringer, hvilket efterlader dem sårbare over for fejl, der udnyttes af hackere, som vi har set flere gange.

ICO Mania fører til en nedskydning af regulatorer

ICO’er har været et effektivt redskab til at rejse store summer af kapital med meget lidt bureaukrati. Fordelen ved denne model er, at det giver udviklere mulighed for at tjene penge på gratis open source software. Crowdfunding har virkelig hjulpet med at skubbe industrien fremad, så iværksættere kan finansiere deres start-ups uden at skulle afstå kontrol til venturekapitalister eller angel investorer.

Der er dog et mørkere element til ICO’er, dens lave adgangsbarriere har tiltrukket mange svindel og vaporware. Bitcoin blev oprindeligt skabt af altruisme og stærke filosofiske idealer til at ændre korruptionen i den finansielle industri. Den nye generation af mainstream-deltagere kigger meget lidt mod de orginale crypto-rødder og ser det primært som et nemt sted at få funding eller snyde. Af denne grund tiltrækkes mange af de nye penge, der kommer ind, til ICO’er som en “bliv rig hurtig koncept”.

Pludselig er Cryptoindustrien fyldt med noobs der rækker deres hænder ud for at rejse millioner af dollars i en ICO. Vi har nu berømtheder, der bliver betalt for at shille lav kvalitetsprojekter eller dårlige reklamer for dårlige ICO´s. I 2014 havde vi fuldstændig den samme tilgang af nye tilgang af projekter og ligesom dengang vil 90% af dem sikkert ende i rent ingenting. Jeg vil trade dem, men for mig er det alle shitcoins og jeg vil undgå enhver følelser for projekterne så jeg kan cutte dem eller tjene på dem med stor præcision.

Den seneste ICO-dille har tiltrukket regeringer og embedsværkes opmærksomhed, såsom SEC. De offentliggjorde for nylig en blog, hvori det hedder, at mange ICO’er kunne anses som “ikke registrerede værdipapirer” og have juridiske konsekvenser. USA har en regel om, at enhver onlinevirksomhed(i verden), der tilbyder en tjeneste til deres borgere, hører under deres jurisdiktion, selvom virksomheden ikke er beliggende i deres land. Denne type retsafgørelse startede i 2014 med New York BitLicense, som skabte en backlash af blockchain-virksomheder, som blacklisting alle New York IP-adresser. Mange ICO’er har brugt en lignende løsning ved at blokere alle amerikanske indbyggere fra at deltage i deres token-salg.

Denne strategi kan kun fungere så længe, ​​for når USA har truffet afgørelse, har deres indflydelse tendens til at sprede sig internationalt. Efter SEC-afgørelsen fulgte Canada sammen med Kina, Hongkong, Korea og endda Schweiz. Ethereum Foundation ligger i øjeblikket i Schweiz.

Vi vil sandsynligvis se flere lande hoppe på vognen enten forbyde ICO’er eller regulere dem, hvilket gør det dyrt og tidskrævende for dem at starte. Dette er den eneste svaghed i Ethereum-økosystemet, der i sidste ende kunne øge bearishness på charten. Ethereum blev startet som en platform for at lancere decentraliserede applikationer, men bruges for det meste til at skabe tokens og ICO smarte kontrakter. Når ICO-boblen poper, kan der være mindre efterspørgsel efter ETH, og mange af de nuværende projekter kan ende med at afvikle deres ETH-beholdninger og skabe salgstryk på markederne.

Når man ser på ETH-markedet, kan vi se muligheden for enten en bullish stigende trekant eller en bearish dobbelt top med en “retur til normal”(dead cat) rising wedge. En retest af resistance vil afslutte den ascending triangle. Et breakout kan føre til et rally til $ 600. På forsiden, på bagsiden kan en brud på bullish-trendline første til en større bear trend.

Institutionelle investorer rykker ind i crypto

Der er for nyligt kommet stor tilgang af crypto hedge fonde og interesse fra institutionelle investorer. Disse nye investerings værktøjer gør det nemt for almindelige mennesker at få eksponering mod krypto, uden at skulle bekymre sig om at holde deres portefølje sikker. Ironien er, at Wall Street-midlerne kommer ind i krypto, så sent i spillet betragtes de nye “dumme penge”.

For nylig meddelte Chicago Board Options Exchange, at de vil samarbejde med Gemini for at lancere bitcoin-derivater produkter. Canada er også i færd med at lancere deres første bitcoin ETF, der vil blive noteret på Toronto børsen under ticker BITS. Stigningen i institutionelle investerings værktøker vil fortsætte med at presse Crypto videre mod mass adoption og øge likviditeten på markederne. Når disse produkter er lanceret, vil vi sandsynligvis se bitcoin blive inkluderet i den kurv af investeringer som en del af en diversificeret portefølje. Crypto er en af ​​de få investeringer, der ikke er korreleret med de øvrige finansielle markeder.

Da levering af bitcoin er begrænset, vil enhver stigning i efterspørgslen øge prisen. Der er ikke nok bitcoin i omløb for mere end 16,5 millioner mennesker til at eje en fuld enhed af BTC. Hvis man tager højde for alle de tabte private keys og store hvaler, der samler til bunke, er der endnu mindre coins i omløb. Når det er sagt, gør den højere pris på BTC det mere risikabelt at investere på disse niveauer, og det er muligt, vi får se endnu en boom / crash før mass adoption er fuldt ud igang.

Jacob Skaaning // fuldtidstrader
in cryptography we trust

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD