Markedsopdatering August med Jacob

Her er min skriftlige markedsopdatering.

Normalt er jeg vildt med at bruge video men for at mixe det lidt op og samtidig være “rasmus modsat”(contrarian) mod mig selv, laver jeg denne skriftlig

 

Jeg kan se to klare muligheder i Bitcoin lige nu.

Efter ~ 6 måneders konsolidering er prisen begyndt at presse temmelig tight ind mellem support (6k) og modstanden (bear trendlinje omkring 7k lige nu) sammen med modstanden ved 8k. hvor mere prisen konsolidere og hvor mere prisen bliver presset ind imellem denne zone, jo større er det move man kan forvente, når vi endelig bryder ud af konsolidering mønsteret. (Se breakout fra 2016 for et godt eksempel på en 6 måneders konsolidering med en stor breakout).

Læs her hvilket exchanges vi bruger

.

Køb bitcoin ?

.

Mulighed # 1 – Break-down under 6k.

For dette bear-scenario, ville jeg være på udkig efter et 1234 breakdown under support. Jeg ville påtænke en short her, hvis vi kan få gode R:R. Jeg har lavet flere fib. ex. og anden TA, og jeg har fundet sammenfald på to områder: 4k og 2k. På en short vil mit main target være4k, hvilket er et ~ 30% move. Mit langsigtede downside ville være $ 2k, hvilket er cirka 65%.

En downside zone på 2k er mulig af et par grunde. For det første kunne de fleste nye i krypto ikke forestille sig, at priserne gik så lavt. Husk på at måske 50% af dem der kom ind i crypto i 2017 har købt første gang mellem 10 og 20k priser.  Jeg kunne se det som en ekstrem panik og raseri som ville kunne se masse “rage quitting”, forsimplet på dansk, en masse der giver op og give alle andre end dem selv skylden. Det ville også være tæt på en fuld retracment fra bull cyklusen i 2017. Hvis du ser på alle tidligere BTC-bobler, har der altid være en fulde boom-bust-cyklus.

Ramus modsat

Bemærk at være en “contrarian” betyder man tager det som størstedelen-frygter (muligvis også en selv) og nedfælder det som en mulighed. Så bliver man ikke overrasket. Selv hvis noget ikke sker et dette ikke spildt arbejde. Min gamle mentor sagde altid: hver enkelt black swan event er usandsynligt, men at et black swan event sker i nærmeste fremtid er højest sandsynligt. (vi ved bare ikke hvad) Tænk bare på Trump, Brexit eller finanskrisen i 2008.

Hvis vi fik et hurtig wash-out til 4k (i 1-3 dage), vil jeg sandsynligvis lukke min short (hvis jeg er nåede ind i den) og vende den til en long (på spot) med target 6k som main modstand. Hvis der ikke var nogen wash-out til 4k men det er mere en choppy-grind som vi har set de sidste 6 måneder, vil jeg vente på 2k (måske sælge? ud undervejs) og sandsynligvis købe endnu tungere ind ved 2k. På alle dip buys, ville jeg sandsynligvis følge min typiske plan (fra bull-marked), som er at sælge 30-60% på den første wick op. Trække mit stop til B/E, og se om “The Low” kan holde, hvis dette sker vil jeg tilføje til min vinder på et breakout patten og lukke ved tidligere modstand zoner.

.

Den store sikkerhedsgennemgang lige her

.

Mulighed # 2 – Akkumulering over 6k.

Selvom jeg tror, ​​at der er en større sandsynlighed for vi skal lave en ny low, ville jeg begynde at akkumulere BTC, hvis der var et par ting der sker i marked. Først vil jeg gerne se prisbrud alle de bear trendlinjer. For det andet vil jeg kigge efter ekstremt købsvolumen for at holde 6k support. Vi har for nylig haft en lille uptick i det daglige volumen, men den længerevarende trend er stadig faldende volumen.

Hvis disse ting skete, ville jeg begynde at akkumulere Bitcoin til “mellemkurs” (sandsynligvis omkring $ 7k) dog på ingen måde så kraftigt som hvis Mulighed # 1 skete. Der vil efterfølgende være et skifte i markedsstrukturen, hvis prisen kunne bryde ~ 9k/10k modstand.

.

December Analyse Bitcoin

Altcoins:

Jeg er ikke interesseret i at opkøbe flere Altcoins-trades lige nu før marked-moover-bitcoin har bestemt hvad vej den vil gå. Hvis man er under eksponeret i long term investments så ville jeg kigge på kvalitets coins i mid til large cap.

.

Tilknyttede charts:

https://www.coinigy.com/s/i/5b7bdc973f262/
https://www.coinigy.com/s/i/5b7bde7c16386/
https://www.coinigy.com/s/i/5b7bdde91f50e/ (med fibs ex & ret.)
https://www.coinigy.com/s/i/5b7bd109c3761/

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD