Har Bitcoin fået Coronavirus? – Podcast

Op og ned men hvor skal vi hen?
.

Hvordan reagerer markederne i denne såkaldte virus-tid? Bevæger vi os opad eller nedad?
Størstedelen af verden er i krise, aktieindekserne styrtdykker, og usikkerheden vokser.
Men er kryptomarkederne ligeledes under stort pres?

.

Lyden af bitcoin – Podcast
.

En af de ting, der bliver fremhævet særdeles meget i medierne i disse dage, er den stigende arbejdsløshed. Både i Danmark, hvor der er ca. 50.000, som har meldt sig ledige, og i USA, hvor over 6 millioner er blevet arbejdsløse. Dette lyder naturligvis voldsomt, men man skal være opmærksom på graden af fleksibilitet i USA, hvor fyringer og ansættelser sker fra dag til dag.

Den formentlig største uvished, der hersker lige pt., er kulminationspunktet. Hvornår har vi oplevet det værste af denne virus, og hvornår kan vi begynde at opleve fremskridt? Dette er ting, som man eksperter bliver spurgt om, og som det lyder lige nu, vil vi formentlig toppe omkring d.11/4.

Hvis vi derimod ikke oplever kulminationspunktet i midten af april, og det dermed evt. først bliver engang i maj måned, vil det få alvorlige konsekvenser for særligt de mindre virksomheder i USA. Det er nemlig i disse, at 46% amerikanere arbejder. Det vurderes, at de har kapital til at kunne overleve 20-30 dage med nedlukning, og derefter vil de begynde at gå konkurs og miste alt. Dette vil naturligvis medføre en lavkonjunktur, som vil påvirke landets økonomi yderligere.
.

“Det skal blive værre, før det kan blive bedre”
-Ulrik Lykke, mentortrading.dk
.

S&P 500, aktieindeks over de 500 største amerikanske virksomheder vurderet ud fra markedsværdi, er nede med omkring 17%, hvorimod Bitcoin er oppe med ca. 3%. Bitcoin opleves altså som værende forholdsvis modstandsdygtig. Eksperter siger, at det netop er nu, at Bitcoin skal bevise sit værd, da staterne og aktiemarkedet er presset. Bitcoin skal vise, om den kan de-korreleres, altså om prisudsving i mindre grad påvirkes af makroøkonomiske udsving og/eller af aktiemarkeds udsving.

Hvis vi skal kigge på det hele fra et investeringsperspektiv handler det om hvornår vi rammer toppen. Derefter vil institutionelle investorer begynde at købe op igen, da vi er på den “rigtige” side af bølgen.
.

Hvordan forventes Bitcoin at reagere på COVID-19?
.

Du kan finde ud af mere ved at lytte til podcasten “Lyden af Bitcoin” lige her

Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD