Tålmodighed og Disciplin i Bitcoin markedet

Test af multi måneders modstands trendlinjen og multi måneders support område.


Vi har nu 2 højere lows med support ved 6.000 USD, hvor prisen har holdt. Samtidig ser vi endnu en retest af en måned lang bear trendline.

Hvis vi ser et stærk købspres med høj volume ELLER vi bryder bear trendlinen, hvor vi efterfølgende går sidelæns (chop) kunne det være første tegn på, at fase 1 er startet (akkumulering).

Personligt er begyndt at akkumulere passive indkomstkilder, der betaler i bitcoin. Når prisen er lav, holder jeg 80-100% af min bitcoin indkomst i crypto.
Når priserne er høje (som sidste vinter 2017), sælger jeg straks 100% af min bitcoin indkomst til fiat. Lige nu holder jeg omkring 50% af min bitcoin indkomst i crypto.

Jeg vil ikke begynde at købe bitcoin (langsigtet), før jeg har fået bekræftet, at vi er i fase 1. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke kan trade i Bitcoin marked for mere kortsigtede handler.

Tålmodighed og Disciplin i sin Bitcoin trading er de vigtigste ting, når markedet bevæger sig langsomt som lige nu. Vi elsker alle hurtige bevægelige markeder med høj volume og volatilitet, men disse langsomme tider er også en del af spillet.

 

Husk at det kun tager et par gode handler om året for at tjene mange penge.

 

 

 

Du kan se & dele charten med andre her

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD