Mentor Trading har fået et website!

Hello World, Vi er online!

Selvom vi i flere år har været synlige omkring crypto currency trading på den danske scene, har vi indtil nu kunne klare os med at dele ting på Facebook samt i kanalerne på vores Discord server.

Vi har længe haft som mål at gøre vores bedste for 1) at udbedre kendskabet til crypto currency verdenen samt 2) hjælpe til at folk kan profitere på disse markeder gennem trading.

I takt med at den generelle interesse for crypto currencies er steget markant, har vi dog været nødsaget til at finde måder hvorpå vi kan skalere vores tid bedst muligt. Dette har ledt os til at introducere dette websted, hvor der vil være mulighed for, at vi kan dele artikler, guides, videoer og alskens andet indhold til de folk som måtte have interesse i det. Ligeledes har websitet givet os den mulighed, at vi kan “aflaste” vores Discord-server, som efterhånden var blevet genstand for deling af alt mulig indhold.

For gods ordens skyld gør vi opmærksom på, at websitet endnu er i en simpel prototype. Vi har lavet rammerne for hvad vi kunne tænke os at lave. Men når det er sagt, vil vi også gerne benytte muligheden for at sige, at kreationen af sådant et indholdsrigt website, ikke bliver lavet over en weekend. Dette skal naturligvis også ses i lyset af, at hverken Jacob eller jegselv bruger fuldtid på dette site da vi også har andre forpligtelser.

I forhold til vores Discord-server, vil både Jacob og jeg fortsætte ufortrødent som vi altid har gjort. De eneste ændringer I vil opleve på Discord’en er, at vi stille og roligt vil rykke det statiske indhold over på vores website. Det vil skabe mere fokus på det vores chatsamtaler er til for: Interaktion.

Sidst vil vi gerne sige erbødigt tak for et super-fedt community. Crypto Mentor Trading er på ingen måde en million-forretning, men så længe vi kan mærke, at vi kan mærke at vi flytter noget i folk (og os selv!) føler vi at vores community er en success. Så endnu en gang tak for jeres deltagelse alle sammen!

Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD