Jacob Skaaning og Ulrik Lykke forlader Baldr Capital

Exit fra Baldr Capital og nye græsgange i vente

Mange følgere af dette community ved, at Jacob Skaaning og jeg selv har været tæt engageret i cryptocurrency investeringsvirksomheden Baldr Capital, som vi var med til at stifte tilbage medio 2017.
Siden selskabets stiftelse har Jacob og jeg været ansvarlige for virksomhedens portefølje, hvor vi som aktive forvaltere har gjort vores ypperste for at sikre virksomhedens klienter en attraktiv performance samtidig med at vi har taget hånd om de mange risici, der findes når man har med bitcoin og cryptocurrencies at gøre.

Siden virksomheden startede med sin første portion ekstern kapital tilbage i oktober 2017 har vi været i stand til at producere et samlet resultatet på over 200% afkast. Ikke helt ringe, når man medtager betragtningen om, at langt størstedelen af vores tid som forvaltere har fundet sted i et tidsrum, hvor crypto-markederne har oplevet ret heftige prisfald over hele linjen. Vi er med andre ord ganske stolte af vores formåen. Ikke mindst fordi det blåstempler vores evne til at agere i disse nye markeder, men også fordi vi ikke har været i stand til at finde en eneste virksomhed, som har kunnet hamle op med vores performance for perioden.

Men gode resultater kan også virke forblændende. Vi har begge sat enorm pris på at have haft muligheden for at forvalte midler professionelt i cryptocurrency, men har samtidig også måtte sande, at vi gennem nogen tid har følt virksomheden trådte vande ude af stand til at bibeholde sit momentum.

Når man stifter selvstændig virksomhed, vil der altid være forhold man ikke kan kontrollere som gør retningen uvis. Men når man forsøger at drive investeringsvirksomhed i Danmark med fokus på en aktivklasse, som myndighederne endnu ikke har taget et helt entydigt standpunkt til, er man på vildspor. Ikke nødvendigvis fordi man ikke gør det rigtige. Ikke fordi man ikke kan finde ud af det man laver. Men fordi man skal forsøge at være eftergivende i forhold til et regelsæt som endnu ikke er helt på plads.

Vi har indtil nu været villige til at “tage kampen op” og har i ledtog med Kammeradvokaten og Horten Advokatpartnerselskab brugt talrige timer på at undersøge vores muligheder. Desværre har der i Jacobs og mine øjne ikke for nærmeste fremtid været udsigt til en frugtbar resolution. Af den årsag, har vi begge primo november underskrevet papirer omkring vores endelige afsked med Baldr Capital. Det har været en sørgmodig, men velovervejet afsked som gør, at vi nu kan se fremad og fokusere på andre projekter.

Hvad skal I lave fremadrettet?

Jacob og jeg vil fortsætte med det at handle og profitere på crypto-markederne. Som anført i ovenstående paragraf, har vi været rigtig glade for at lave professionel forvaltning for eksterne midler. Vi er derfor meget interesseret i at komme igang igen, og i ledtog med udenlandske samarbejdspartnere arbejder vi p.t. på at etablere et nyt set-up, hvor det vil være muligt for os at lave forvaltning af cryptocurrency.

Det er endnu for tidligt at løfte sløret helt for hvad vi kan præsentere, men i store træk ønsker vi at etablere en fuldt licenseret fond-virksomhed som forvalter sine klienters kapital i cryptocurrency. Vi oplever stor interesse fra folk der netop har interesse i ovenstående. Er du en af dem, må du meget gerne rette kontakt og vi vil sørge for at holde dig underettet så snart vi har mere information tilgængelig. Du kan kontakte mig på min direkte email eller gennem kontaktformularen her på websitet.

Med venlig hilsen
Ulrik K. Lykke og Jacob Skaaning

D. 2/9-2019

Opdatering kan ses her

38 kommentarer til dette indlæg

 1. Lyder spændende.
  Hold mig endelig underrettet, hvis jeg ikke allerede er på jeres liste gennem Baldr’s investeringspulje.
  God vind med projektet indtil da.

 2. Hej begge,
  Jeg vil også meget gerne have yderligere info om jeres kommende setup. Var i dialog med baldr i sommeren 2017 men valgte ikke at gå med dengang af forskellige årsager. Har dig fulgt dig og Jakob længe, så vil gerne høre hvad i har gang i

 3. Hej Ulrik og Jacob.
  Det glæder jeg mig til at høre om og vil rigtig gerne med på holdet. Har haft lidt kontakt med Jacob og ville gerne ind omkring jeres forum, men er ikke nået så langt endnu.

  Bh Paul MN-Quist

 4. Hej begge.

  Tak for en super indsats i baldr. Lad mig endelig høre om jeres rejse og jeg er meget interesseret i at være med når der kommer nyt.
  God vind og pas godt på jer selv.
  Vh. André Fog

 5. Hej Ulrik (og partner)

  Det er med stor ærgelse at jeg må læse at det etablerede ikke evnede at være tilstrækkelig agile til at kunne adoptere nye investeringsformer. Jeres kamp er prisværdig og imponerende, hvis ingen går forest flytter det etablerede sig ikke og konformiteten sejre.
  Jeg er meget nysgerrig på at høre om jeres næste eventyr.

  Rigtig god vind fremover til jer begge

  Mange hilsner
  Thomas

  • Hej Thomas,

   Tak for din kommentar og medvinden. Det regulative miljø vil altid halse bagefter nytænkningen. Vi har dog erfaret, at man mange steder udenlands er mil foran Danmark i forhold at adoptere crypto i etablerede regulative frameworks.

   Tak endnu en gang for “rygklappet” – vi holder dig underettet som tingene skrider frem.

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD