Nyhedsbrev: HJÆLP TIL UFORUDSIGELIGE MARKEDER

Du hører ikke fra os ofte på mail, men i disse urolige og uforudsigelige tider er behovet stort for god information, og vi vil derfor gerne gøre opmærksom på noget af vores mest relevante indhold.

I fredags afholdt Jacob Skaaning endnu et webinar. Det sker hver fredag, og han er faktisk oppe på 210 uger i træk med dette (sammen med Ulrik Lykke, som er den anden halvdel af Mentortrading.dk). Mentortrading’s brugere består af mange tradere og investorer, som hver dag skal tage stilling til udviklingen i markedet både teknisk og fundamentalt, men som samtidig skal se på det store billede. Lige nu er de fleste klar over, at der bl.a. er COVID-19 og oliekrise på agendaen.

Er du selv i tvivl om hvordan markederne skal takles lige p.t.?
Vi laver løbende gratis materiale, som vi har linket til herunder. Her kan du blandt andet læse om Jacobs nuværende short-position i aktiemarked, høre seneste podcast om markedet generelt samt den mentale robusthed, der er en nødvendig i disse tider samtidig med at vi naturligvis snakker tæt om både crypto- og aktiemarkederne.

Hold øje med hjemmesiden! Vi har massere af gratis materiale!
Vi har på det sidste publiceret en del materiale der handler om den nuværende markedssituation. P.t. er vi ved at lægge sidste hånd på en længere artikel omhandlende trading strategi, som passende har titlen: “Mentaliteten for en succesfuld investor”.

Vi vil gerne fremhæve følgende tre publikationer som du kan finde på vores hjemmeside:

1. Podcast-afsnit med Ulrik Lykke, navngivet “Coronavirus har tag i marked, men har du?”:
https://mentortrading.dk/podcasts/

2. Jacobs artikel omkring at shorte markedet (stadig relevant):
https://mentortrading.dk/article/jeg-shortede-og-er-stadig-short-us-index-hvorfor/

3. Jacobs artikel omkring at lægge en plan for sine investeringer og trading:
https://mentortrading.dk/article/den-mentale-strategi-som-investor-og-trader

Sidst vil vi gerne fremhæve, at vi i April måned tilbyder muligheden for, at man prøve et måneds medlemskab for kun 19,- DKK. For at få adgang til rabatten skal du benytte rabatkoden “April”.

Mvh. Mentor-teamet

Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD