PRIVATLIVSPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA

 

  1. DATAANSVARLIG
    Som en del af de serviceydelser samt produkter som tilbydes via Mentor Group ApS, gør vi opmærksom på, at vi behandler dine personlige data. Denne skrivelse er således en privatlivspolitik, der gør dig opmærksom på, hvordan dine data behandles samt hvilke rettigheder du har herom.

    Mentor Group ApS er ansvarshavende for, at dine persondata bliver behandlet i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning, herunder EU’s databeskyttelsesforordning også kendt som persondatafordringen.

    Du kan enhver tid rette henvendelse vedrørende dine persondata på følgende:

    Mentor Group ApS
    [email protected]

 

  1. BEHANDLING AF PERSONDATA
    Vi behandler dine persondata i forbindelse med, at vi kan tilbyde vores service. Dine data bliver brugt til retmæssigt at identificere dig således vi er klar over hvem vores ydelser tilgår.

    Vi bruger ligeledes dine data til en løbende dialog, således vi har mulighed for at kontakte dig via e-mail (eller telefon). Vi behandler de data der er udfyldt via din profil.

  2. TYPER AF PERSONDATA

    Vi opbevarer følgende typer oplysninger om dig:

    * Navn, efternavn, e-mail adresse, telefonnummer
    * bopæl og adresse
    * historik på sitet

 

  1. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AF PERSONDATA

    Vi behandler dine persondata med formål for at:

    * Kunne holde kontakten med dig
    * Kunne verificere din identitet for at sikre, at det er den korrekte person der er tilknyttet din bruger
    * Sikre god brugeradfærd og omgang på vores platform
    * Til optimering af vores website (dine data optræder her anonymiseret)
    * Til bogføringsformål

  2. RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

    Behandlingen af dine oplysninger sker i overensstemmelse med de brugervilkår, som du accepterer ved oprettelse af en konto på siden.

    Hvis du ønsker at slette din bruger, eller at samtykket trækkes tilbage, vil Mentor Group ApS ophøre med at behandle og opbevare de personoplysninger, som du har tilbagekaldt samtykke om, vedmindre vi er retsligt forpligtet til det. I så fald vil vi kun opbevare oplysninger, som vi er retsligt forpligtet til og slette de øvrige oplysninger om dig.

  3. OPDATERING

    Vi opdaterer dine oplysninger løbende og forlanger at oplysninger givet på din profil altid er retskafne og korrekte.

  4. OVERDRAGELSE AF DATA

    Vi overdrager ikke dine data tid tredjeparter vedmindre vi har fået dit samtykke til det, eller vi er forpligtet til det efter anmodning fra en offentlig myndighed eller pga. en retskendelse fra politiet.

  5. DATABEHANDLERE

    Vi benytter almindelige databehandlere til følgende formål:

    * Gængs administration af vores kundeforhold og kundedatabase og hosting af vores ydelser, herunder e-mail korrespondancer.
    * Vi anvender data-centre indenfor EU
    * Til statistik og analyse af vores website

  6. OPBEVARINGSPERIODEN

    Dine persondata opbevares kun så længe det er nødvendig i forhold til relevant lovgivning.

  7. RETTIGHEDER

    Vi behandler og besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter at vi har modtaget den, medmindre admodningens kompleksitet gør, at vi ikke kan svare rettigdigt. I så fald forbeholder vi os retten til at svarfristen kan udskydes til seks måneder.

  8. RET TIL INDSIGT

    Du har til hver en tid ret til indsigt i dine oplysninger, som Mentor Group ApS opbevarer på dig.

  9. BERIGTIGELSE

    Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv slettet.

  10. RET TIL AT TRANSMITERE OPLYSNINGER (dataportabilitet)

    De personoplysninger vi har opbevaret på dig, har du ret til dataportabilitet på. Denne ret indebærer at du kan få tilsendt personoplysningerne i et struktureret læsbar format, som du har ret til at overføre til en anden tjenesteyder.

  11. KLAGEMULIGHEDER

    Ønsker du at klage over behandlingen af dine oplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet, som kan kontaktes på nedenstående kontaktpunkter.

    Datatilsynet Adresse: Borgergade 28, 5,
    1300 København K
    E-mail: [email protected]
    : 33193200
    Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

 

 

 

 

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD