Professionel Forvaltning i Cryptocurrency

I investeringssammenhænge har bitcoin været på alles læber de seneste par år. Ser man på pris-udsvingene giver omtalen nærmest sig selv:

I 2017 tyvedoblede prisen fra bund til top. I 2018 led prisen et fald på over 80% og på nuværende tidspunkt handles bitcoin ca 300% dyrere end den gjorde omkring årsskiftet.

Der sker med andre ord mange ting i markederne. Og når markederne bevæger sig så meget som de gør skabes der med garanti også nogle store tabere og nogle store vindere.

Som det oftest er med finansielle markeder, er de nytilkomne og de uerfarne og dem som ikke dedikerer sig til markedet dem, som får knubsene.

Det selvfølgelig ærgerligt, men er alligevel ikke anderledes end når en trænet atlet løber fra en nybegynder. Forstår man sig på disciplinen og ved man hvor, hvordan og hvornår man skal investere sine penge i denne nye aktiv-klasse, er der muligvis tale om en af de bedste investeringer man kan foretage sig i dette årti.

Som offentliggjort i januar måned sluttede et spændende kapital for Ulrik Lykke og Jacob Skaaning med formueforvaltning i Cryptocurrency i Danmark. Siden da har vi sonderet terrænet for mulighederne for at komme i gang igen og er endnu i gang med denne proces.

Vores håb er at kunne tilbøde muligheden for at deltage i en virksomhed, der handler med bitcoin og cryptocurrency uden, at du selv skal tænke på elementer såsom sikkerhed, trading strategi, porteføljestyring eller risiko-mitigering. Alt dette vil vi tage hånd om for dig, og med vores gode erfaring og historik i markederne, er vi komfortable med at kunne tilbyde dig første-klasses eksponering for denne spændende nye aktiv-klasse.

Som altid står vi til rådighed såfremt du har interesse i denne spændende verden. Du er mere end velkommen til at efterlade os en kommentar eller sende en besked gennem vores kontaktformular.

8 kommentarer til dette indlæg

  1. Hej Ulrik og Jacob.

    Lyder meget spændende. Jeg er meget interesseret i at høre om jeres nye handels virksomhed inden for Crypto.

    Mvh. Kim

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Danmarks Stærkeste Netværk af Traders

Mentortrading hjælper dig på vej med dine investeringer og trading. Bliv en del af et netværk på mere end 1700 medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD